Alle diensten

Wij leveren de volgende diensten: Gas en waterleidingenSanitaire installatiesElektro-technische installatiesCentrale verwarmingenRioleringen/Verstoppingen en Lood- en zinkwerk.

 • Gas en waterleidingen

  Gas en water zijn voorzieningen waar we geen dag zonder kunnen, voorzieningen waar u blindelings op moet kunnen vertrouwen. Wij verleggen gas en waterleidingen voor uw woning waarna de leiding altijd ter controle wordt afgeperst, want veilig woongenot staat voorop. U koopt een nieuwe keuken en dan moeten de leidingen natuurlijk ook aangepast worden. Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan want het is niet vanzelfsprekend dat de keukenleverancier dit voor u uitvoert.

 • Sanitaire installaties (Badkamers, douches, toiletten e.d.)

  Uw badkamer ontstaat uit uw wensen en ons advies. Wilt u uw badkamer opnieuw inrichten dan heeft u vast al wel een idee hoe de badkamer, sanitair er uit moet zien. Samen met u bekijken wij, afhankelijk van de ruimte uw budget en de techniek wat de mogelijkheden zijn. Nadat wij samen een plan hebben gemaakt kunt u in de showroom van onze leverancier alles goed bekijken.

 • Elektro-technische installaties

  Wij installeren, keuren en onderhouden elektrische installaties in de woningbouw, verbouw en renovatie projecten. Daarnaast geven wij technische adviezen en kunnen wij u helpen bij het ontwerpen van uw eigen installatie. Complete verdeel-inrichtingen, datanetwerken en lichtinstallaties worden door ons aangelegd en in bedrijf gesteld.

 • Centrale verwarmingen

  Installaties op maat zorgen voor goed gedoseerde warmte in iedere ruimte. Als totaalinstallateur zijn wij thuis in veel disciplines van verwarming d.m.v. radiatoren,  convectoren, designradiatoren, vloerverwarming, wandverwarming, centrale verwarming, ketels, warmtevoorzieningen d.m.v. geisers boilers en/of combiketels en gaskachels. Als dealer van Nefit hebben wij bij reparaties de meeste onderdelen op voorraad!

 • Rioleringen/Verstoppingen

  Via de riolering wordt afvalwater en regenwater afgevoerd uit de woonomgeving dat moet, omdat er anders wateroverlast ontstaat en er gezondheidsrisico’s kunnen optreden. Niet alleen het aanleggen van een compleet rioleringssysteem van uw woning behoort tot onze diensten ook het opsporen en verhelpen van rioolverstoppingen.

 • Lood- en zinkwerk

  Zijn uw goten aan vervanging toe dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen de maten van de goot inmeten en maken geheel vrijblijvend een offerte. Daarbij monteren wij voor u ook zinken regenpijpen. De nieuwe goot wordt zoveel mogelijk voorbereid, waarna deze aan uw woning wordt gemonteerd. Steeds vaker wordt ook een dakkapel, luifel of veranda van een zinken bekleding voorzien en dat komt de uitstraling van uw pand alleen zeer ten goede.

 • Infrezen van de vloerverwarming in cementdekvloeren